Vacature Management Assistent (fulltime)

Matrix Specialty Lubricants is een jonge, snel groeiende onderneming op het gebied van de productie en wereldwijde verkoop van speciaal smeermiddelen. Door de toenemende groei en onze uitdagingen in werkzaamheden hebben wij behoefte aan een doorgewinterde fulltime (40 uur)  Management Assistent  die zijn of haar mannetje staat in onze dynamische omgeving.

 

 Wat ga je bij ons doen als Management Assistent

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse kantoorwerkzaamheden met als doel om onze CEO zoveel mogelijk te ontzorgen op alle punten waar hij mee te maken krijgt. Het betreft een nieuwe functie in ons bedrijf en jij vindt het een uitdaging om deze verder vorm te geven en te optimaliseren. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

-          Het oplossen / uitzoeken van dagelijkse vraagstukken van de CEO

-          Notuleren van vergaderingen

-          Het verzorgen van offertes, en ander documentatie welke gevraagd wordt

-          Opbergen en archiveren van documenten

-          Regelen/helpen bij events, meetings, etc.

-          Direct contact met partners m.b.t. kleine organisatorische zaken

-          Regelen van VISA en andere reisdocumentatie

-          Aanmaken/onderhouden van Artikelen in ons ERP systeem

-          Monitoren van klachtenafhandeling

-          Zorgen dat kleine kantoorprojecten goed worden geregeld

 

Naar wie zijn wij op zoek

Wij zijn in de eerste plaats op zoek naar persoonlijkheid! Jouw ambitie, doortastende en zelfstandige werkhouding zijn de basis. Je hebt een HBO opleiding afgerond op administratief gebied of in ieder geval dit werk- en denk niveau.  Je bent administratief sterk en werkt planmatig en gedetailleerd. Daarnaast beschik je over aantoonbare organisatorische en coördinerende vaardigheden. Je denkt mee en vooruit, bent gedreven en ziet waar werk blijft liggen. Je bent representatief en kunt op een correcte en integere manier omgaan met mensen en informatie.  Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Goede beheersing van de Spaanse taal is een pre.  

 

Waarom zou je bij ons willen werken

Werken bij Matrix houdt in dat je opgenomen wordt in een ambitieus enthousiast team met professionals die opereren in een internationaal georiënteerde omgeving. Je wordt voorzien van een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Hebben wij een match

Hou jij het overzicht in hectische situaties en ben jij super secuur; wil jij de hele week hard en gemotiveerd werken in ons mooie moderne kantoor in Duiven om vervolgens op vrijdagmiddag te relaxen tijdens onze gezellige vrijdagmiddag borrel? Dan ben jij degene die wij zoeken!  Stuur ons jouw sollicitatiebrief met uitgebreide CV naar yvette@matrix-lubricants.com, wij zullen snel van ons laten horen!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.