Career Opportunities

Our company is constantly growing! Please contact us for more information.

HOOFD MAGAZIJN

HOOFD MAGAZIJN (FULLTIME)

Matrix Specialty Lubricants is een jonge, snel groeiende onderneming op het gebied van de productie en wereldwijde verkoop van speciaal smeermiddelen. Door de toenemende groei en onze uitdagingen in werkzaamheden hebben wij behoefte aan een doorgewinterde fulltime (40 uur)  Hoofd Magazijn die zijn of haar mannetje staat in onze dynamische omgeving.

Wat ga je bij ons doen als Hoofd Magazijn

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van ons magazijn en geeft daarbij leiding aan drie magazijn medewerkers. Vanuit jouw positie verzorg je de administratie en registratie van de in- en uitgaande goederenstroom. Je neemt aanvragen in ontvangst en plant uitleveringen, je monitort de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden. Je deelt de werkzaamheden in en geeft aanwijzingen en instructies. Tevens verricht je uitvoerende magazijnwerkzaamheden zoals inname, opslag en uitgifte van goederen, schoonhouden van het magazijn en de hulpmiddelen (barcodescanners, heftruck etc)

Naar wie zijn wij op zoek

Wij zijn in de eerste plaats op zoek naar persoonlijkheid! Jouw ambitie, doortastende en zelfstandige werkhouding zijn de basis. Je hebt een HBO opleiding of in ieder geval dit werk- en denk niveau.  Je hebt ervaring en of affiniteit met het werken in een magazijn, ervaring met een WMS systeem is een pre. Je bent een echte communicatief vaardige teamplayer die doelen gerealiseerd krijgt, gestructureerd en secuur werkt en beschikt over een goede dosis humor. Je toont belangstelling in anderen en weet je medewerkers te motiveren en enthousiast te maken. Je hebt kennis van de Engels taal zowel in woord als geschrift.

Waarom zou je bij Matrix Specialty Lubricants willen werken

Werken bij Matrix houdt in dat je opgenomen wordt in een ambitieus enthousiast team met professionals die opereren in een internationaal georiënteerde omgeving. Je wordt voorzien van een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Hebben wij een match

Hou jij het overzicht in hectische situaties en ben jij super secuur; wil jij de hele week hard en gemotiveerd werken in ons mooie moderne kantoor in Duiven om vervolgens op vrijdagmiddag te relaxen tijdens onze gezellige vrijdagmiddag borrel? Dan ben jij degene die wij zoeken!  Stuur ons jouw sollicitatiebrief met uitgebreide CV naar yvette@matrix-lubricants.com, wij zullen snel van ons laten horen!